Vereniging

 

De vereniging HFT Groningen is in het voorjaar 2019 opgericht vanuit enthousiasme voor Hunter Field Target en de behoefte om deze mooie discipline ook in Noord Oost Groningen te kunnen beoefenen. Wij zijn aangesloten bij de Dutch Field Target Association en hebben een geschikte lokatie gevonden op het Sportschietcentrum Delfzijl.

Momenteel hebben wij ca 28 senior en 6 jeugdleden die wekelijks op onze lokatie kunnen oefenen. Jaarlijks organiseren wij diverse clubwedstrijden die meetellen voor het Clubkampioenschap in de klassen HFT1 en HFT2. Diverse leden doen daarnaast ook mee met wedstrijden die door de DFTA in geheel Nederland voor het Nederlands Kampioenschap worden georganiseerd.

Onze vereniging kent een zeer ongedwongen sfeer waarin adspirant leden zich snel thuis kunnen voelen. Om HFT onder de knie te krijgen en met plezier te kunnen beoefenen worden regelmatig instructies verzorgd. Tenslotte is binnen onze vereniging veel technische kennis aanwezig om een buks te kunnen onderhouden en afstellen.

Op afspraak kunnen geinteresseerde liefhebbers altijd vrijblijvend langskomen en kennismaken met deze boeiende sport.