Nieuwe targets

YEAH!!! Onze 20 nieuwe Flopover targets zijn klaar! Hopelijk snel geleverd in Delfzijl zodat we ze kunnen gebruiken bij onze eerste clubwedstrijd op 29 februari 

Eerste training 2020!

Vanmorgen een mooie opkomst bij onze eerste (indoor) training! Het seizoen 2020 is nu echt begonnen! Voorlopig elke zaterdag van 10.00 - 12.00 training in de 50mt baan.

Heb je interesse? Stuur een mailtje!

Target tester

Om te kunnen controleren of de gebruikte targets voldoen aan de voorgeschreven norm is een handige tester ontwikkeld. Tijdens de Algemene ledenvergadering van de DFTA (dd 30 oktober) is afgesproken dat alle verenigingen die een officiële wedstrijd organiseren over een dergelijke tester dienen te beschikken. De tester is formeel door de WFTF goedgekeurd en kan met een 3D printer worden vervaardigd. In de onderstaande video wordt de tester gedemonstreerd.

Rondleiding JSB pellets

Altijd al graag willen weten hoe JSB de pellets maakt? Check deze engelstalige video voor een uitgebreide rondleiding en toelichting op enkele mythes op het gebied van pellets:

Nederlands Kampioenschap

Het NK 2019 kende op zaterdag 23 november zijn finale op de mooie baan te Schalkhaar. Onder mooie omstandigheden werd hier de laatste officiële wedstrijd van 2019 geschoten.

Plaatjes zeggen meer dan praatjes!

Mooie instructieve poster van Walther over de staande schiethouding

Ook van toepassing bij HFT 😁

Molenvoort 10 november 2019

Onder werkelijk schitterende omstandigheden heeft HFT Groningen voor de eerste maal met meerdere personen aan deze wedstrijd deelgenomen. We hebben op een uitdagende baan een heerlijke dag gehad en bijzonder veel geleerd! Mede dankzij de gezellige en ongedwongen sfeer een mooie ervaring die elke HFT schutter kan worden aanbevolen!

Afstandentabel DFTA

Officiële wedstrijden die bv. meetellen voor het Nationaal Kampioenschap worden conform de regels van de DFTA verschoten. Dit betekent dat de doeltjes niet lukraak kunnen worden neergezet maar dat deze volgens onderstaande afstandtabel dienen te worden geplaatst. Een gedegen kennis van deze afstanden is een handig hulpmiddel bij "rangefinding".

Klik hier om een tekst te typen.

Clubavond in de wintermaanden

Vanaf 1 oktober is er geen clubavond meer op donderdagavond.

 

 

.=.=.=.

Met een lekker zonnetje hadden we zaterdag 14 september onze eerste clubwedstrijd! Winnaars waren de aanwezige leden die een gezellige en leerzame middag hebben gehad 😁

Ben je op onze Open Dag geweest en nu enthousiast over HFT?

Gefeliciteerd met je nieuwe hobby! Schrijf je voor 1 oktober as. in als lid en maak kans op een mooie prijs. Je ontvangt in ieder geval altijd een waardebon van €10,= , 2 logo badges en HFT Groningen stickers. Overweeg je om zelf een HFT buks aan te schaffen? Check dan de pagina " Aanschaf advies beginners" waarin je de benodigde info kunt vinden voor een weloverwogen keuze. Indien je serieus de aanschaf van de geadviseerde set (Weihrauch HW50 + Hawke Vantage 4-12x40 AO mildot) overweegt, stuur mij dan een mailtje. Grote kans dat er meer mensen interesse hebben en we met een collectieve aanschaf een leuke korting kunnen bedingen! Is toch weer snel verdiend 😁
Voor overige vragen kun je ook altijd mailen!

https://www.hft-groningen.nl/wat-is-hunter-field-target/materiaal-en-kosten/aanschaf-advies-beginners

Ondanks het slechte weer een bijzonder geslaagde Open Dag gehad en weer veel mensen enthousiast kunnen maken voor HFT!

!ACTIE OPEN DAG 7 SEPTEMBER!


Schrijf je vóór 1 oktober in als nieuw lid van HFT Groningen en maak kans op één van onze 10 mooie prijzen waaronder driemaal een compleet pakket t.w.v. €55,= bestaande uit:


Gamo polo, Cap, spuitbus Ballistol, 500 kogeltjes, waardebon €10,= van Metura Schietsport Albergen, 2 logo badges HFT Groningen, stickervel HFT Groningen!!

De vakantie is voorbij!

Aanstaande donderdag 22 augustus weer vanaf 19.00 uur HFT schieten!

Jawel! Ook in de Eemsbode ruime aandacht voor onze club!